PACO-metaaldraadgaas

PACO-metaaldraadgaas
 
Precisie met schering en inslagdraden. De basis van elk hoogwaardig metaaldraadgaas is in de eerste plaats het correct ingekochte draad. Daarom onderhoudt PACO al decennia zeer nauwe relaties met de beste draadfabrikanten. Dit is een belangrijke voorwaarde om te kunnen voldoen aan de eisen van verdere verwerking bij PACO en aan specifieke klantwensen. Bij het draadtrekken worden relatief dikke voorgetrokken draden (diameter ca. 5 - 6,3 mm) aanvankelijk door trekmatrijzen getrokken en geleidelijk taps toelopend in diameter. Ze worden herkristalliseerd via de tussenstappen na de gloeiprocessen. Last but not least wordt dit gedaan om de kwaliteiten (fysieke waarden) te genereren die PACO op een perfecte draad plaatst gedurende het hele tekenproces. De draaddiktes die bij PACO worden gebruikt, variëren tot een fijnheid van 0,016 mm (16/1000 mm). De bijzondere uitdaging voor de draadtrekker is dat de vereiste draaddiameter met hoge nauwkeurigheid moet worden aangehouden van de eerste tot de laatste meter - over kilometers! Alle draden die bij PACO worden gebruikt, worden pas na een intensieve kwaliteitscontrole vrijgegeven voor productie.
gaas1000x638

Specificaties

De eigenschappen en prestatiekenmerken van PACO-metaaldraadgaas zijn zo divers als hun mogelijke toepassingen en de eisen van onze klanten. Voornamelijk roestvrijstalen draden gemaakt van de materialen 1.4301, 1.4401, 1.4541, 1.4571, 1.4550 - om er maar een paar te noemen.
Tot de gebruikte materialen behoren ook draden van koper, messing, tinbrons, nikkel, monel, aluminium of hoogwaardige legeringen zoals Inconel, Incoloy, Hastelloy. De diameters van de gebruikte metaaldraden variëren van 0,016 tot 1,4 mm, waarbij de PACO-ontwikkeling in draadverwerking in beide richtingen gaat - zowel naar nog fijnere als naar zelfs dikkere kwaliteiten.

BASICS 1 Metalldrahtgewebe für Siebe und Filter.pdf 

BASICS 2 Filtertressen.pdf

Copyright 2022 © | All Rights Reserved
Hein | Lehmann B.V. | the Netherlands
sales @ heinlehmann.nl | Tel.: +31(0)70 319 18 26